keskiviikko 7. toukokuuta 2014

70. Topin toiset




On se söpö! :3

Olin viime lauantaina siis Kuopiossa Match Showssa Topi-beaglen kanssa. Ne oli sen toiset ja mun öööö... 3. tai 4. en oo ihan varma.
Topin omistaja tuli hakemaan mut la aamuna klo 9.15 meiltä ja lähettiin siitä suoraan ajamaan Kuopioon. Matka meni hyvin ja oltiin perillä noin kello 10.15, eli ihan ajoissa. Otettiin Topi ulos autosta ja käytiin sen kaa pikku lenkki siinä lähiympäristössä, jonka jälkeen mentiin sisälle. Ooteltiin siinä vielä kymppi minsa, jonka aikana Topin omistaja kävi vielä heittämässä Topin kanssa (kävely)lenkin uudestaan. Puol 11 päästiin sit heti toisena (ennen ruuhkia) ilmottautumaan ja sainkin P(=pikku)P(=pennut) luokkaan numeron 2. Tiedossa oli siis heti kehään pääsy kun vain koko tapahtuma alkaisi. Meillä oli aika pitkä ootos, koska tuomarointi alkoi vasta klo 12.00. Harjoittelin vielä jonkin verran Topin kanssa ja jäätiin sitten oottelemaan alkua.

*Lurps*


Ilkeen näkönen koira! XD

Kuten arvasin päästiin heti ekaan pariarvosteluun. Se meni ihan okei ja tuomarimies oli mukava. Hän kertoi minulle miten saan koiran liikkumaan paremmin (niin ettei se mene edelle ja vedä). Pariarvostelusta saatiin sininen nauha eli huononpi.
Sittenpä jäätiin oottelemaan sinisten kehää. PP:ssä oli koirakoita yhteensä 24, jos muistan oikein, joten aika kävi AIKA pitkäksi.
Kun sitten vihdoin pääsin Topin kanssa sinisten kehään, tiputtiin sitten pois monen muun joukossa, joten meidän mätsäri päivä loppu siihen. Kävin vielä syömässä kanttiinissa, jonka aikana Topin omistaja kävi Topin kanssa lenkillä. Syötyäni, laitettiin itsemme sekä Topi autoon ja lähettiin ajelemaan takasin kotia.
Kotona olin kolmen maissa. Loppu päivän taisin aikalailla laiskotella ja lukea kokeisiin.

Taas on yksi uusi kokemus takana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti