torstai 14. marraskuuta 2013

16. Syysloma (vk. 42)

Helou! :D

Apua, kun ei kerenny aikasemmin kirjoittamaan niin nyt ei muista yhtään mitä teki! :P Pyydän jo näin etukäteen anteeksi kirjoitus virheitä, koska kirjoitan kännykällä ekaa kertaa postausta.
Alku viikon mä taisin vaan olla ihan TET-fiilareissa ja taisin käydä myös ratsastamassa. Perjantaina minä ja äiti lähdettiin Helsinkiin käytännössä siksi että olik a) Voittanut PennyGirlin arvonnasta 2lippua HIHS:iin LASTENMATINEAAN ja Hööksin Hevoset Stadikalla osallistumastani arvonnasta 60€ lahjakortin! :D Olin ihan ihneissäni miten voikaan olla näin hyvä tuuri!? HIHS:i oli hieno ja uudesta voisin lähteä jos on mahdollisuus. La iltana kävin tapaamassa nettikaveriani, meillä oli mukavaa ja toivomme että nähtäis joskus uudestaan livenä, meil myös synkkas hyvin yhteen ja tultii juttuun. :D
Lauantaina käytiin äidin kanssa mm. Ekbergin kahvilassa nauttimassa tuhatlehtileivokset, Eurokankaassa shoppailtiin usean sadan eestä ja syötiin ravintolassa. Siispä ÄITI-TYTÄR laatu aikaa! <3 Jos muistan oikein nii sunnuntaina päivällä lähdettiin takas kotiin. Ja oltiin siis yötä mummolassa. Kuvia saatte kun pääsen taas koneelle! ;)

Moikka! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti