sunnuntai 10. elokuuta 2014

81. Eka päivä Ypäjällä!

Heloouu!
Tänään siis muutin Ypäjän Hevosopistolle aamulla. Päivän aikana meillä oli kaikennäköistä ohjelmaa vanhempien kanssa. Aikas paljon "luennointia" mm. rehtorilta ja meidän "luokanvalvojalta". Paljon tuli uutta asiaa yhden päivän aikana, mutta eiköhän siitäkin tieto ryöpystä selvitty.
Neljän aikaan kun kaikki ohjelma oli ohi hyvästelin vanhemmat, olihan se tosi haikeeta mutta selvisin vain muutamalla kyyneleellä. Varmaankin osa syynä se että eilis iltana tuli itkettyä yhdessä ihan urakalla.
Kai sitä pitää nyt sit yrittää itsenäistyä. Illalla vähän kierreltiin huonekaverini kanssa muissa asuntoloissa ja pyörittiin opiston alueella kattelemassa paikkoja. Sain jopa tehtyä kahdet Wilma-tunnukset itselleni, pedattua sängyn, purettua kaikki kassit ja siistittyä huonee, sekä tutustua uusiin kivoihin ihmisiin!
Nyt tässä istuskelen sängyllä maha vihdoin täynnä (söin kaks karjalanpiirakkaa, muhkun, jugurtin ja mehua), kirjoittaen ja pohtien tulevaa ja mennyttäkin muistellen.
Huomenna alkaa uusi eka kokonaine päivä koulua kello 8.00, herätys meillä taitaa olla jo klo 6.30 jotta keretään rauhassa nousta ja syödä aamiainen ruokalassa.
Kaikille tietämättömille siis tiedoksi suoritan täällä kolmoistutkintoa, joka sisältää ammatillisen koulutuksen, lukion päättötokarin sekä ylioppilaskirjoitukset ja kestää todennäköisesti 3,5v-4v:een. Lukio jakso mulla alkaa vasta lokakuussa, muuten olen täällä opistolla.
Tässä teille vähän kuvia tältä päivältä.

Ennen

Jälkeen

jotain heposia

minä sohvalla kattomassa tuubia



wilman tekoo


päivitystä XD

Nyt taidan mennä nukkumaan huomisen aikaisen herätyksen takia, öitä!

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti kirjoittelet mahdollisimman pian lisää kuulumisia ypäjältä, niitä oli mukava kuulla. :) ja myös kuvia!

    VastaaPoista