lauantai 29. marraskuuta 2014

95. Mikä kolmari?!

Osa 1.
 

Osa 2.
 


5 kommenttia:

  1. Nää oli hyvin avaavia ja oli kiva kuulla minkälaista kolmarin "elämä" siellä on :) voisit tehdä tälläisiä videoita aina esim kun uusi opistojakso alkaa ja kertoa edellisista jaksoista ;)
    Pitääkö kolmarina lukee jotain kursseja kotonakin, vai saako kaikki luettua koulussa? :) itse olen kyllä melko vakavissani nyt hakemassa kun kivalta kuullostaa!
    Onko muuten äidinkieli vaikeata? Mietin vaan kun oma äidinkieli on ruotsi, mutta suomi on toinen äidinkieli ja muutenkin vahva, että pärjääköhän siellä vaikka olisi ollut 9v eri äidinkieli koulussa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan unohdin mainita että kolmareille tulee joitakin itsenäisiä kursseja, jotka siis tehdään kämpillä ja tentitään opistolla rästikoepäivinä.
      Äikkä ei oo kauheen vaikeeta, mun luokalla on yksi jonka äidinkieli on ruotsi, mutta puhuu toisena kielenä suomea. Todennäköisesti pärjäät hyvin! :)
      Voin yrittää kuvata jotain talliviikolla ja jotain ihan normioppitunneista ym. fiiliksiä ja kuulumisia :)

      Poista
  2. Kiva postaus :) voisitko joskus esitellä videolla teidän asuntolan? Ja kuinka monta, mitä ja minkälaisia itsenäiset kurssit ovat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Eiköhän se onnistu, heti kun olen taas opistolla. :) Itsenäiset kurssit tehdään ilman oikeita opetus tunteja ja me teemme ne opistolla/vapaa-ajalla. Itsenäisiä voi ottaa melkeinpä niin monta kuin vain jaksaa tehdä, mutta kolmareille niitä tulee pakosti muutamia, kuten mulla on nyt heppaopistonjaksolla 3. kurssi (pitkästä)matikasta ja kaksi hissan kurssia. Itsenäisillä kursseilla teet itse kaikken opiskelun ja teet tehtäviä ym. mitä opettaja on sinulle määrännyt, kokeen mä teen hevosopistolla hissasta ja matikasta lukiolla.

      Poista