sunnuntai 9. helmikuuta 2014

40. Punanen nauha!

Heijsan!
Eilen olin Kuopiossa tuttuni ja hänen koiransa Topin kanssa Match Showssa. Ne oli Topin (7kk) ekat näyttelyt ja meillä meni tosi hyvin. Näyttelyien alku vähän venähti (30 min) ja aluksi aika tuntui tosi pitkälle, kun tultiin niin aikasin, mutta kerettiinpähän kuivaharjoitella. Oli siitä aikaisin tulemisesta sen verran hyötyä harjoittelun lisäks että sain (10)1 numeron eli pääsin heti ekaan pariarvosteluun, joten sitä ei tarvinnut enää oottaa ja toiseks meijän ei tarvinnu jonottaa ilmoittautumiseen kauaa kun oltiin heti toisena "jonossa". Jos oltais tultu 30min myöhemmin oltas jouduttu odottamaan toooosi kauan, viimesimmät jotka tuli ilmoittautumaan joutu jonottamaan melkein tunnin. Mutta siis takaisin asiaan.



Pariarvostelu meni tosi hyvin, olin tyytyväinen topin suoritukseen ja saatiinkin punainennauha eli oltiin ykkösiä siinä. Sen jälkeen olikin taas odottelua, koska pieniä pentuja (=pienikokoiset pennut 4?-12kk) oli noin 40. Käytiin siinä sit odotellessa välipalalla kahviossa ja tultiin sit takas kattomaan muita. Meidän onneks tuomarit päätti ottaa arvosteluun ensin punaisennauhan saaneet (kun yleensä on siniset eka). Topi vähän innostu sillon liikaa, joten juoksu ei menny ihan puhtaasti ja ei malttanu kauheen hyvin pysyä paikallaan, joten tuomari tiputti meijät pois ja tietenkin monen muunkin koska lopuksi piti olla vain 4 jotka saa oikeet palkinnot (saatiin siiis lohdutuspalkinnot). Mä olin tyytyväinen Topiin, se maltto olla tosi hyvin ja kayttäyty hienosti. <3

Kuiva treeniä ennen itse näyttelyä


Odottelua, Topi ottaa rennosti. :3

ps. nää kuvat on otettu Topin omistajan kameralla.

Nyt ollaan yhtä kokemusta rikkaampana ja seuraaviin näyttelyihin ollaan jo päätetty menevämme.
 Näyttelyiden jälkeen käytiin vielä ostoksilla Mustissa ja Mirrissä, koska tarvittiin Topille puolikuristava panta ja näyttelyhihna, siinä samalla sit hyödynnettiin näyttelyistä saatu 5€ alennus kuponki.

Tommonen talutin mut PALJON lyhyempi



Että semmonen päivä.
Tänään mulla on ratsastustunti klo 12.30 ja meen todennäkösesti Hilmalla, mutta siitä lisää sit tunnin jälkeen, nyt,
MOIKKA! <3






4 kommenttia: