sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

62. Parin viikon takainen koirahoito



anteeksi laatu :(
Elikkäs, olin jokunen viikko sitten hoitamassa koiruuksia Kinahmissa Tuulin kanssa. Menin sinne perjantaina illalla. Leikin ja ulkoilin koirien kanssa paljon ja kyllä sen huomasikin niiden (pitkäkarvaisista) mahoista ja tassuista, koska ulkona oli kurakeli. Piti sitten pestä niiden mahat ja jalat joka kerta kun tultiin ulkoa sisälle. Eihän ne koirulit siitä tykänny, mutta pakko se oli tehä. Koirissa oli myös paljon muuta tekemistä, kun kaikkien kolmen pitkiin mahanaluskarvoihin oli tarttunut paljon oksia ja risuja, sunmuita ulkoa ja kynnetkin piti leikata.




Lauantaina Tuuli tuli aamupäivällä mun kaveriks hoitamaan koiruuksia. Käytiin pitkillä lenkeillä ja ulkoiltiin paljon koirien kanssa. Kun oltiin pellolla niiden kanssa tuli naapurin issikat ratsastajineen (Kinahmin issikkatalli) vastaan, tietenkin koirat lähti heti juoksemaan issikoiden luokse, mutta luojan kiitos issikat ei säikähtäny. Päätettiin sitten kääntyä koirien kanssa takas kotiin, hakea hihnat niille ja palata takaisin lenkille.

Käveltiin parhaillaan Issikkatallin ohi kun ne juuri palasivat vaellukselta ryhmän kanssa joka oli juuri tullut meitä vastaan. Päärettiin sit laittaa koirat hihnoihin ja mennä kattomaan heppoja. Loppujen lopuks päädyinkin lähtemään seuraavalle vaellukselle mukaan. Menin Sletulla. Tuuli lähti käppäilemään koirien kanssa "kotiin" ja tuli sitten vaelluksen jälkeen mua vastaan. Vaellus meni siis hyvin, yhteensä meitä oli loppujen lopuksi viisi, koska 2 joiden piti tulla mukaan jänisti ennen kuin edes päästiiin tallin pihalta pois. Me mentiin pää asiassa vaan käytiä, koska muut olivat käytännössä (ohjaajaa ja minua lukuunottamatta) aloittelijoita. Minä ja mun takana ollut nainen jättäydyttiin (luvallisesti) välillä vähän taaemmas jonosta jotta voitiin ottaa välillä tölttiä. Kerran mentiin myös ryhmässä pikku pätkä tölttiä. Tunnin vaellus oli mukava ja todennäköisesti menen uudestaan.




 Iltapäivällä myös harjattiin koirat.
Loppu paivä katseltiin telkkaria, pelailtiiin Wiitä ja illalla käytiin vielä pikaseen ulkona, koska koirat oli niin väsy pitkästä lenkistä.















Sunnuntaina nukuttiin pitkään, käytiin taas pitkäl lenkil ja pestiin jälleen kerran koirien mahat ja jalat. Syötiin lounas, pakattiin, käytiin ulkona ja ootettiin et Tuulii tullaan hakemaan. Tuulin äiti tuli joskus puolen päivän jälkeen hakemaan ja mä jäin koirien kaa kolmistaan.



Ravistus :P










Tuuli ja koirat



Tara poseeraa

Taran ja Goldien juoksu kisa

Goldie poseeraa

Disan vähän kämänen poseeraus

:3









Rankan päivän jälkeen. :D

Kaksi uupunutta koiraa Disa ja Goldie
Kuuden aikaan (illalla) äiti tuli hakemaan mua. Ja taskuun tuli hyvä palkka ja koiran karvoja! :D


TUULIN BLOGIIN!!

bloglovin<3

2 kommenttia:

  1. Vähä hyvin noi kuvat onnistu! :) Ja paljonko sä sait siis rahaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) En kerro täällä raha asioistani, laitan sulle vaikka facessa viestii. ;)

      Poista