torstai 17. huhtikuuta 2014

63. On the Stables

Menin siis viimeks tunnilla Moonikalla pitkästä aikaa. Aluks se oli tosi hankala, visko päätä sun muuta turhaa, mutta kun vaan ratsastin sitä kokoajan normaalisti välittämättä kiukkuilusta. Se alkoi vähitellen luovuttaa ja lopulta kulki tosi hienosti. Ihan kuin oikea hieno kouluponi! Tunnista sanon vain sen (koska en muista), että tehtiin kahdeksikko tehtävää:

Eli 1. ympyrä 2. halkaisia 3. ympyrä 4. halkaisia jne...
Tuota tehtävää sitten muokattiin välillä mm. käyntiin siirtymisillä ja sen sellasilla.
Tässäpä siis muutama kuva tunnista:




On se hieno 4v suokkityttö! <3
Ratsastin Dilanilla vielä itsenäisentunnin. Puolet ajasta kentällä puolet rinnepellolla. Minua kyllä huvitti kun Essi varoitteli, että Dilan saattaa olla viikon liikuttamattomuuden takia virkee ja pukitella. Heti, kun pääsin kentälle ja selkään alkoi hirveä hipsuttelu. Poni liikku niin varovaisesti hieman liukkaalla kentällä, että meinas pohkeista loppua virta patistamaan eteenpän. Tai no olihan mulla mini raippa mukana mutten sitä oikeastaan käyttänyt, muutakuin parissa laukannostossa jotta saan ponin liikkeelle.
Dilanin kanssa tein saman tyyppistä harjoitusta kuin Moonikalla.

Toiseen päähän en tehnyt ympyrää, koska se oli liukkaampi. Kentällä touhuilun jälkeen siirryin pellolle. Kiivettiin ensin ihan käynnissä ylös, otettiin ylhäällä pätkä ravia ja tultiin käynnillä alas. Jonka jälkeen taas ylös, mutta tällä kertaa puolet ravissa ja puolet laukassa. Ekassa laukannostossa se teki suht pienen pukin, mutta ei se mua haitannu kun olin kevyessäistunnassa koko ajan. Alas menin taas käynnissä. Seuraavilla kerroilla laukattiin ylös asti. Tätä jatkettiin noin 4 kertaa, jonka jälkeen ratsastin talliin.
Muutama kuva peltoilusta:



Nämä kuvat otettu mun kännykällä, siksi laatu valitettavan surkea.

Kun hepat oli laitettu kuntoon kello oli niin paljon, että pääsin Essin kyydillä kotiin.

HUOM!!
Lähden Pääsiäisleirille tänään illalla ja tulen lauantaina päivällä, joten ei tule postauksia vähään aikaan. :(



2 kommenttia: